Koning & Hartman ondersteunt KPN bij verkoop antennemasten

Onlangs heeft KPN vanuit strategieoverwegingen met succes een aantal antennemasten verkocht, mede dankzij ondersteuning en projectmanagement van Square Nederland, dochteronderneming van Koning & Hartman.

Square ondersteunde KPN binnen dit verkoopproject op financieel, juridisch en operationeel vlak, zodat medewerkers van KPN tot een succesvolle verkoop konden komen. Square was het eerste aanspreekpunt binnen de verantwoordelijke afdeling. Onderdeel van deze opdracht was onder andere het inrichten van een dataroom, afhandeling van fundatieaanvragen, opmaken en leveren mastenschouw rapporten, after sales, en verwerking van resultaten in omzetlijsten.
“Mede dankzij de flexibiliteit en inzet van de Consultants van Square is dit project succesvol verlopen”, zegt Ivar Heijnen, Manager Roll out en Site Management van KPN, “nu rest alleen nog het nazorgtraject waarin we wederom van de diensten van Square gebruik maken.”
Consultancy en detachering bureau Square is een Koning & Hartman onderneming en levert al jaren experts op het gebied van managen van uitrol, onderhoud en beheer van infrastructuren.