Beurzen, congressen, seminars, events

Kennisfestival HAN Unexpected

Elkaar uitdagen, inspireren en verrassen, dát is wat op vrijdag 25 maart gaat gebeuren. Die dag vindt in Arnhem het kennisfestival HAN Unexpected slim schoon sociaal plaats. Kom langs voor talks, workshops, lezingen en nog veel meer. Je krijgt hierbij alvast een sneak preview.

Dit event is voor iedereen die vooruit wil. Van studenten, docenten, ondersteuners en onderzoekers tot alumni, partners en professionals.

Ga op ontdekking
Er valt heel wat te ontdekken op dit festival. Het programma is divers en staat in het teken van waar HAN voor meent te staan: samen werken en leren met digitale technologie, het verminderen van CO?-uitstoot en het verkleinen van sociaaleconomische gezondheidsverschillen.

Laat je verrassen op dit festival dat alle kennis rondom slim schoon sociaal bij elkaar brengt. Stel zelf je programma samen. Er zijn genoeg talks en workshops om uit te kiezen! Of ga voor de ‘unexpected’ ontmoeting: met een ‘slimme’ student, een ‘schone’ docent, een ‘sociale’ onderzoeker of een ‘toekomstbestendige’ professional uit de regio.

Enkele tips vooraf

  • Volg de workshop Zijn onze studenten straks innovatief genoeg? En ervaar zelf hoe het is om innovatief te leren.
  • Kunstenaars van Centre for Creativity verbeelden hoe een slimme, schone en sociale toekomst eruit kan zien. Doe je mee?
  • Bezoek het living lab voor het mkb aan HAN-studenten en -opleidingen, op het gebied van duurzaamheid en digitalisering
  • Proef een waterstoftosti
  • IXperium Health laat je tastbare voorbeelden van technologie in de zorg zien, zoals zorgrobot Tessa, VR-technologie dat wordt ingezet, en meer
  • Luister naar 3 gastsprekers die met voorbeelden hoe bedrijfsleven, onderwijs en onderzoeksinstellingen samen (kunnen) werken aan oplossingen op het gebied van waterstof
  • Ervaar zelf met VR-simulatie hoe het is om met een laaggeletterd persoon in gesprek te gaan
  • En nog veel meer mooie slimme schone en sociale workshops, toepassingen en ervaringen…

Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events

Dossiers