gratis Windows Embedded Standard workshop

Op 15 en 16 september kunt u de gratis Windows Embedded Standard workshop bezoeken.
Gedurende deze dag zal uitgebreid worden ingegaan wat Windows Embedded Standard is (voorheen bekend als XP Embedded) en voor uw embedded systeem kan betekenen.

Naast de technische aspecten zal tevens een live demo op industiele hardware worden gegeven. Deze demo zal u laten zien hoe eenvoudig het gebruik is en wat de belangrijkste features zijn van de Target Designer (ontwikkelomgeving). Andere onderwerpen die gedurende de sessie aanbod komen zijn oa; product features en lifecylcle, ontwikkelproces, support en trainingen.

15 september Breda, Nederland, Tijd 9.00 – 13.00
16 september Diegem, Belgie, Tijd 9.00 – 13.00

Heeft u een specifieke vraag of wilt u zich registren voor deze dagen, dan kunt u een email sturen naar Breda@silica.com

Windows Embedded Standard is een in componenten opgedeelde versie van het bekende XP besturingssysteem en is bedoeld voor gebruik in embedded systemen. Het besturingssyteem bevat ook extra funcitonaliteit om bijvoorbeeld de levensduur van de hardware te verlengen, de beveiliging te optimaliseren of software updates te distribueren en is tot 2020 verkrijgbaar!