Geen files en parkeerkosten voor bezoeker HET Instrument 2010

HET Instrument 2010 wordt zo georganiseerd dat er een optimale kans is dat de bezoeker er een goed gevoel aan overhoudt. De openingstijden worden over de spitsuren heen getild en de bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Vrijwel elke avond wordt de beurs met een spetterend optreden afgesloten.

De bezoekers van HET Instrument 2010 hoeven straks niet bang te zijn voor files of parkeerkosten. De openingstijden zijn over de spitsuren heen getild. Van dinsdag 28 september tot en met donderdag 30 september, is de beursvloer van HET Instrument toegankelijk vanaf 11.00 uur. Vrijdag 1 oktober vanaf 10.30 tot 16.00 uur.

Spetterende optredens
Van dinsdag tot en met donderdag wordt het publiek na de file, van 19.00 tot en met 19.30 uur, getrakteerd op een spetterend optreden. De exacte invulling is nog niet bekend, maar organisator FHI, federatie van technologiebranches denkt hierbij aan cabaret of een originele band zoals Slagerij van Kampen. Popgroep Slagerij van Kampen speelt uitsluitend op slagwerkinstrumenten en de vier bandleden hebben al meerdere malen bewezen dat de drums wel degelijk een hoofdrol kunnen spelen.

Gratis openbaar vervoer
Een ander voordeel die de exposanten van HET Instrument 2010 aan hun relaties kunnen doorgeven, is dat zij gratis via NS naar Amsterdam RAI kunnen reizen. Onafhankelijk van het vertrekpunt (binnen Nederland) kunnen zowel bezoekers als exposanten tijdens HET Instrument gratis de trein pakken. De afdracht die FHI voor deze dienst moet betalen is verwerkt in de huur van de stand.

Contact: Linda Dekker, l.dekker@fhi.nl, (033) 465 75 07.

HET Instrument 2010
Datum: dinsdag 28 september tot en met vrijdag 1 oktober 2010
Locatie: Amsterdam RAI
Website:
www.hetinstrument.nl