Beurzen, congressen, seminars, events

Food Technology verzet naar 13 en 14 april 2022

Mikrocentrum en EVMI hebben in samenspraak met samenwerkingspartners en de 100 exposanten besloten de vakbeurs Food Technology, welke gepland stond op 1 en 2 december 2021, te verplaatsen naar 13 en 14 april 2022.

De recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vooruitzichten voor de komende weken, hebben de organisatoren doen besluiten de vakbeurs te verplaatsen naar 2022. “Het creëren van een veilige omgeving waar de voedingsmiddelen- en hightechindustrie elkaar kan ontmoeten, staat voor ons altijd voorop. Ook al mogen vakbeurzen doorgaan van de overheid, vinden wij het gezien de oplopende besmettingen en de toenemende druk in de zorg, nu niet verantwoord om een vakbeurs met een verwachting van meer dan 1.000 bezoekers per dag door te laten gaan.” Aldus Timo van Leent, eventmanager Food Technology, Mikrocentrum. “De recent aangekondigde strengere maatregelen en de prognoses voor de rest van dit jaar maakt dat wij in samenspraak met onze partners en na rondgang bij onze exposanten hebben besloten de vakbeurs te verzetten.”

De locatie blijft de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Food Technology wordt gehouden in Hal 3 en 4.

Meer nieuws van Mikrocentrum
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events