Elektro Event Gorinchem gaat niet door

De organisatie van Evenementenhal heeft besloten om Elektro Event Gorinchem geen doorgang te laten vinden. Elektro Event Gorinchem stond gepland voor 7 en 8 september 2010.

“In het najaar van 2009 werd vanuit de branche een sterk signaal afgegeven richting Evenementenhal om de elektrotechnische branche te blijven bedienen in de regio Zuid-, West- en Midden-Nederland. Eveneens werd de vraag gesteld of wij als organisatie een andere invulling konden geven aan de voormalige Elektro Vakbeurs Gorinchem.
In nauwe samenwerking met diverse commerciële partijen en andere organisaties uit de branche hebben we Elektro Event Gorinchem opgestart”, aldus beursorganisator Marit Rothman.

“In de opstartfase hebben we met tal van partijen om tafel gezeten om het event inhoudelijk vorm te geven. Deze partijen gaven aan het event te willen ondersteunen in de vorm van deelname of op enige andere wijze medewerking te verlenen aan het event. Naarmate de tijd vorderde, bleven deze toezeggingen echter uit of werden zelfs teruggenomen. Investeren in branches door optimaal te faciliteren en te ontzorgen is de missie van Evenementenhal. Indien blijkt dat potentiële exposanten de geboden kansen niet willen benutten is het voor Evenementenhal niet voldoende waardig om een elektrotechnisch evenement in Evenementenhal Gorinchem te organiseren. Daarom ziet Evenementenhal op dit moment helaas geen mogelijkheden om dit event doorgang te laten vinden.”

Dat Elektro Event Gorinchem dit jaar geen doorgang vindt, betekent niet dat Evenementenhal zich niet verder blijft oriënteren op dit vakgebied. Zodra er nieuwe behoefte ontstaat vanuit de markt om wederom een platform te creëren voor elektrotechniek in Evenementenhal Gorinchem, gaat de organisatie daarmee aan de slag. De markt elektrotechniek wordt ook bediend vanuit de locatie Hardenberg. Dit jaar vindt daar de 11e editie plaats van de Elektro Vakbeurs. Alle informatie hierover vindt u op www.evenementenhal.nl.