Beurzen, congressen, seminars, events

Digitalisering van de maakindustrie

Tijdens het Machinebouw event op 12 april 2022 wordt door meerdere sprekers de digitalisering aangehaald. Rard Metz van de Koninklijke Metaalunie / Teqnow zal als plenaire spreker het programma afsluiten met ditzelfde thema.

Teqnow is de technisch dienstverlener van Koninklijke Metaalunie en ondersteunt bedrijven bij de toepassingen van de technische innovatie binnen het industriële MKB. Rard Metz is programmanager van Teqnow en komt met de betrokken leden diverse ontwikkelingen met Smart Industry en Industrie 4.0 tegen.

In zijn presentatie gaat hij in op de stappen die bedrijven moeten zetten om deze innovaties effectief te kunnen inzetten. Onlangs heeft de duizendste deelnemer zich aangemeld bij Teqnow. Volgens Teqnow betekent dit dat de betrokken bedrijven deze ondersteuning bij de uitdagingen in de digitalisering zien en waarderen. De spreker zal ingaan op de trends en ervaringen en de lessen voor nieuwe ontwikkelingen.

Er wordt praktisch gekeken naar voorbeelden in de markt.

De focus in de presentatie ligt op gebruikers van machines. Er wordt kritisch gekeken naar de mogelijkheden, die men vanuit de bedrijfsketen voorgeschoteld krijgt. Rard Metz zal het proces, om een maakbedrijf te digitaliseren, weergeven in stappen.

Deze presentatie is voor maakbedrijven die verder willen digitaliseren, om met een passende werkwijze, de juiste spullen en de gewenste partners een goed resultaat voor de toekomst van het bedrijf neer te zetten.

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events