Beurzen, congressen, seminars, events

Derde editie Inspectie-meetmarkt

De Inspectie-meetmarkt is een informele kennisbijeenkomst bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met de inspectie van elektrische installaties. Diverse leveranciers en fabrikanten presenteren op deze dag hun meetapparatuur, hulpmiddelen en software die bedoeld zijn voor het uitvoeren van inspecties en het rapporteren van dat wat de inspecteur tijdens de inspectie tegen komt.

Meet en greet, lezingen en presentaties
Er zal een meet en greet area zijn waar inspecteurs en bedrijven in het vakgebied elkaar kunnen ontmoeten en de laatste inzichten en ontwikkelingen kunnen delen. In de andere twee zalen zullen er de gehele dag door lezingen en presentaties worden gehouden. Deze presentaties worden verzorgd door Van Empel, GMC Instruments, HyTEPS, Inspectieportal, IoNio, iKeur, Maptools en Metrel/Hemmink. Hierbij staan meten en inspecteren centraal. Onderwerpen variëren van Scios SCOPE 12, IB22, zonnestroom installaties tot en met inspectiessoftware. Het hele presentatieprogramma kunt u lezen op de website van het event.

De Inspectie Meetmarkt wordt dit jaar voor de derde maal georganiseerd en zal wederom plaats vinden in het Van Der Valk Hotel in Cuijk. Datum: 16 november 2023, 8.00 uur – 17.00.
Het evenement is gratis; wel moet u zich van te voren aanmelden.

Meer nieuws van MapTools
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events