Bedrijven

Aanpassing in senior management Sigmatek

Twee van de vier Executive Managers bij Sigmatek, leverancier van automatiserings technologie, nemen ontslag van hun actieve rol binnen het dagelijkse management. Het middelgrote Salzburgse hightechbedrijf wordt nu geleid door Marianne Kusejko en Alexander Melkus.

De directie van Sigmatek, Alexander Melkus en Marianne Kusejko.

Andreas Melkus, Theodor Kusejko en Marianne Kusejko richtten in 1988 Sigmatek op. Het bedrijf ontwikkelt en produceert complete systeemoplossingen voor het automatiseren van industriële machines en apparatuur die wereldwijd worden gebruikt.

Na 33 jaren, waarin de eigenaren Sigmatek uitbouwden tot een wereldspeler met ongeveer 500 medewerkers, nemen Andreas Melkus en Theodor Kusejko afstand van het actieve management. Nu ze de pensioen gerechtigde leeftijd hebben bereikt, zullen ze minder aanwezig zijn, maar zullen het bedrijf blijven ondersteunen met hun expertise.

Het Uitvoerend Management team bestaat nu uit Marianne Kusejko, hoofd van de financiële, personeels- en juridische afdelingen en Alexander Melkus, die toezicht zal houden op ontwikkeling, engineering, productie en verkoop. Sigmatek blijft daarmee door de eigenaar geëxploiteerd en in ervaren handen. “Innovatiekracht, klantgerichtheid, flexibiliteit en gezonde groei zijn hoekstenen van ons succesverhaal, dat we samen met ons team van medewerkers zullen blijven nastreven”, aldus het managementduo.

Meer nieuws van SigmaControl
Meer nieuws over Bedrijven

Achtergrond

Meer achtergrond