Achtergrond
18 september 2009

ETOP Innovation Awards Elektrotechniek 2009

Heel veel slimme producten die meedingen naar twee awards.

Onlangs zijn de genomineerden van de ETOP Innovation Awards bekend gemaakt. De ETOP Innovation Awards 2009 zijn een initiatief van VNU Exhibitions Europe en de FEDET en zijn bedoeld om de markt nog eens extra te laten zien dat er volop wordt geïnnoveerd in de elektrotechnische branche. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 28 september, de eerste dag van Elektrotechniek 2009.

Een deskundige jury heeft in totaal 34 ingezonden producten beoordeeld op basis van zes criteria: technische functionaliteit; economisch rendement; ergonomie en vormgeving; duurzaamheid; originaliteit en de wijze van presentatie van de inzending. De inzendingen die naar het oordeel van de jury hebben voldaan aan de gestelde criteria, kregen de status ‘Innovator’ toegekend. Uit deze 26 Innovators heeft de jury vervolgens elf inzendingen genomineerd voor de ETOP Innovation Award 2009.
Naast de jury prijs is er ook een publieksprijs waarvoor gestemd kan worden via internet. De nominaties voor de jury- en publieksprijs zijn te zien bij de entree van hal 8. Online kan iedereen na zich eerst geregistreerd te hebben als bezoeker een stem uitbrengen voor de ETOP Innovation Award Publieksprijs 2009. 

Stemmen
De jury zal bepalen wie van de elf genomineerden de ETOP Innovation Award 2009 zal ontvangen. Alle bezoekers van de beurs kunnen kiezen uit de 26 inzendingen welk product de publieksprijs zal krijgen. Het stemmen kan alleen via internet. Wie zich aanmeldt als bezoeker krijgt per e-mail een link toegestuurd naar de pagina waarop de stem uitgebracht kan worden. Uiteraard moet dit wel voor aanvang van de beurs gebeuren, want de prijsuitreiking is ’s avonds op de eerste beursdag tijdens het World of Wonders Diner.

Voor meer informatie en het uitbrengen van uw stem zie www.elektrotechniek-online.nl

Genomineerden ETOP Award 2009 (in willekeurige volgorde)
De volgende elf inzendingen dingen zowel mee naar de ETOP Award 2009 als naar de publieksprijs.

Voor het complete artikel klikt u hier

Meer nieuws van Jaarbeurs