Beurzen, congressen, seminars, events
23 september 2013

Elektrotechniek 2013 – slimmer samen werken

Vakbeurs helpt e-installateur nieuwe kansen te benutten

Meer dan ooit gunt Elektrotechniek 2013 bezoekers een doorkijk naar de toekomst, voorbij de crisis. Waar liggen de kansen voor de elektro-installateur? Met welke innovaties creëer je morgen business? Slimmer samenwerken en kennis delen om gezamenlijk de kansen te grijpen die er zijn dankzij een aantal maatschappelijke trends. Welkom in de elektrotechniekwereld van morgen, in de eerste week van oktober te zien in Jaarbeurs Utrecht.

Binnenkort is het weer zo ver en zal de beurs Elektrotechniek voor stroom en spanning zorgen in Jaarbeurs Utrecht. Niet alleen de elektrische stroom, maar ook een stroom mensen die vol spanning zijn van dat wat ze gaan zien, zult u kunnen meemaken op de dagen van 30 september tot en met 4 oktober. De beurs richt zich op de installateur en de industrie en zal een overzicht geven van de nieuwste systemen, technologieën en producten op het gebied van onder meer industriële elektronica, meet-, regel- en bedieningsapparatuur, installatiemateriaal, verlichting, bekabeling, gebouwbeheersystemen en domotica. VNU Exhibitions werkt nauw samen met brancheorganisatie FEDET voor de organisatie van Elektrotechniek.
Naast het aanbod van exposanten is er een breed inhoudelijk programma binnen het beursthema ‘Slimmer Samen Werken’. Zo is er de E-future Arena (hal 10) waar de toekomstige ontwikkelingen in de sector met keynotes, paneldiscussies en debatten aan bod komen. Nog meer slimme oplossingen zijn mee te maken in Theater Industrie (hal 7), Theater Installatie (hal 12) en Theater Energie (hal 7). Het Domotica Paviljoen (hal 10) bundelt geïntegreerde systemen die alle elektrische toestellen in de woning bedienen en beheren, en in het Solar Paviljoen (hal 7) gaat het om zonne-energie en energiebesparing. Elektrotechniek365 Live (tussen hal 7 en 8) is tenslotte het online platform dat werkt als een trefpunt voor inkopers en toeleveranciers in de installatiebranche.

Voor het complete artikel klik hier

Meer informatie over de beurs, het lezingenprogramma en alle andere activiteiten op de beurs is te vinden op www.elektrotechniek-online.nl.

Meer nieuws van Jaarbeurs
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events