Beurzen, congressen, seminars, events

Vision, Robotics & Motion 2024

Strengere klanteisen, kortere doorlooptijden, hoge werkdruk en personeelstekort. Als maakbedrijf sta je voor uitdagingen die impact hebben op de effectiviteit en continuïteit van je productieomgeving. Het automatiseren van de productieomgeving of een deel hiervan, met robotica, vision en motion maar ook met digitaliseringsoplossingen, kunnen het verschil maken. Het vinden en implementeren van passende oplossingen is echter vaak net zo uitdagend als tijdsintensief. Wat is er allemaal mogelijk, hoe pak je dat aan en nog belangrijker, wie kan je hierbij helpen? Dat ontdek je op 5 en 6 juni tijdens Vision, Robotics & Motion in de Brabanthallen (’s Hertogenbosch).

Er wordt een compleet overzicht geboden met oplossingen om slim te automatiseren in een productieomgeving met ruim 100 exposanten, fabrikanten, systeemintegratoren, leveranciers en adviseurs die je kunnen helpen met passende oplossingen en de implementatie op de beursvloer. Een congres gericht op de praktijk met use cases en tips van maakbedrijven en hoor de laatste technologische ontwikkelingen en toepassingen van vakexperts. Ook zijn er demopleinen met diverse innovatieve op de praktijk gerichte toepassingen.

Nieuwe pijler: Digital Innovation
De mogelijkheden en tools om te digitaliseren zijn omvangrijk, vaak complex en vragen hoge investeringen. Het is niet onbegrijpelijk dat je als manager in een hightech- of maakbedrijf tegen een grote hoeveelheid praktische zaken aanloopt. Je wilt mee in de digitaliseringsgolf, maar waar beginnen je? Wat is toepasbaar in jouw bedrijf, hoe pak je een implementatie goed aan en hoe pas je nieuwe technologieën als Artificial Intelligence toe in bijvoorbeeld je huidige machinepark of productieomgeving? Om nog maar niet te spreken over de overstap van analoog naar digitaal. Om deze bedrijven hiermee op weg te helpen, wordt de nieuwe pijler Digital Innovation aan het event toegevoegd. Ruim 30 partijen op de beursvloer en diverse sprekers helpen je graag op weg met slimme en praktische digitaliseringsoplossingen.

Meer nieuws van Mikrocentrum
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events