Beurzen, congressen, seminars, events

Stemmen voor de WoTS 2022 TechAwards

In aanloop naar de World of Technology & Science 2022 kan iedereen zijn stem uitbrengen op de meest nieuwe en innovatieve producten of technologieën. Exposanten hebben voor de TechAward 2022 hun meest interessante innovaties ingestuurd, verdeeld in vier categorieën: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. Nieuw tijdens WoTS 2022 is een speciale TechAward voor de meest duurzame innovatie: de Green TechAward.

Tot en met 31 augustus 2022 kunt u stemmen op uw favoriete innovatie! Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden de vier genomineerden per categorie bepaald en mogen zij hun innovatie op de beursvloer presenteren.

De genomineerden presenteren hun innovatie op de beursvloer in een TechAward gallerij. De genomineerde producten en diensten worden op een pilaar van vaste afmetingen getoond. Tijdens de beurs op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen de bezoekers van de beurs hun stem uitbrengen op de innovatie die volgens hen alles in zich heeft om de TechAward in de wacht te slepen. Aan het einde van de beursweek maakt de beursorganisatie de winnaars per categorie bekend.

Green TechAward
WoTS 2022 is de editie waarop de eerste Green TechAward zal worden uitgereikt. De exposant die kan aantonen dat de ingebracht innovatie een aantoonbare positieve bijdrage levert aan duurzaamheid maakt kans op deze Green TechAward.

Bekijk hier alle inzendingen en breng uw stem uit:

De vakbeurs World of Technology & Science opent haar deuren van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events