Bedrijven

Inventech breidt portfolio uit met hyperspectrale technologie van Headwall

Inventech is exclusieve vertegenwoordiger geworden van Headwall Photonics, leverancier van hyperspectrale beeldvormingssystemen, Deze samenwerking versterkt Inventech’s aanbod van geavanceerde NIR-analyse-instrumentatie en biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven in de Benelux die actief zijn in industriële inspectie, voedselveiligheid en milieumonitoring.

Headwall is wereldwijd bekend om zijn innovatieve hyperspectrale sensoren die worden gebruikt in sectoren zoals milieu-analyse, voedselveiligheid en industriële inspectie. De hyperspectrale beeldvormingstechnologie van Headwall maakt het mogelijk om nauwkeurige, non-invasieve analyses uit te voeren en real-time monitoring te bieden. Bedrijven in de Benelux profiteren nu van geavanceerde oplossingen voor onder andere materiaalherkenning, kwaliteitscontrole en milieumonitoring.

Marc Steinmetz, CEO Inventech: “De samenwerking met Headwall biedt ons de mogelijkheid om ons portfolio verder uit te breiden met hoogwaardige hyperspectrale NIR-technologie. Onze klanten krijgen nu toegang tot een breed scala aan analysetools die hen helpen processen te optimaliseren en de productkwaliteit te verbeteren.”

Meer nieuws van Inventech Benelux
Meer nieuws over Bedrijven