Beurzen, congressen, seminars, events

Internationale samenwerking centraal bij Precisiebeurs 2024

Door kennis te delen en samen te werken, ook op internationaal niveau, kunnen grenzen worden verlegd van de technologie. En dat is waar de 23e editie van de Precisiebeurs om draait: grenzen verleggen door internationale samenwerking.

De Precisiebeurs is het evenement voor de precisietechnologie en een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals uit de hightechindustrie. Het wil een platform bieden voor innovaties, kennisdeling en netwerken. Het kennisprogramma zal een scala aan keynotes en lezingen bevatten met onderwerpen die aansluiten bij de precisietechnologie waardeketen.

Op de beurs vindt u ruim 350 exposanten die zich bezighouden met productie, onderzoek en ontwikkeling in het hoog nauwkeurige bereik. Er zijn 50 inspiratiesessies en er is een netwerkarena waar je laagdrempelig branche- en netwerkorganisaties, onderwijs- en wetenschapsinstellingen, studententeams en de Big Science projecten ontmoet. De Dutch Society for Precision Engineering zorgen voor de DSPE Awarduitreikingen, waar  de Ir. A. Davidson Award en de Wim van der Hoek Award worden uitgereikt. Bij de Internationale Meet & Match kan je vooraf afspraken inplannen met potentiële klanten of partners via de online afsprakentool en ontmoet je elkaar laagdrempelig op de beursvloer in de Meet & Matchtruimte! Daarnaast wordt dit jaar de Precisiebeurs uitgebreid met de International Precision Conference op 12 november bij Mikrocentrum in Veldhoven. Deze conference fungeert als opmaat naar de Precisiebeurs om internationale samenwerking en kennisdeling te bevorderen.

6 centrale technische thema’s
De Precisiebeurs toont hoge en ultraprecisietechnologische oplossingen gebaseerd op de volgende thema’s:

  • Mechatronic Engineering & Systems
  • Metrology
  • Vacuum & Clean
  • Micro Processing & Motion
  • Laser & Photonics
  • Production for High Precision

De beurs vindt plaats op 13 en 14 november in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer nieuws van Mikrocentrum
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events