Bedrijven

Helmholz Benelux sluit strategisch partnership met Hilscher

Helmholz Benelux is een strategisch partnerschap aangegaan met Hilscher, leverancier van technologie en oplossingen op het gebied van industriële communicatie. Het portfolio van het Duitse bedrijf omvat onder andere protocolconverters, pc-kaarten en embedded modules.

V.l.n.r.: Marc Schoeters (Hilscher), Bart Pape (Helmholz) en Dolf van Eendenburg (Helmholz) hebben zojuist de samenwerking vastgelegd.

Met deze uitbreiding meent het bedrijf haar klanten nog beter te kunnen ondersteunen op industrieel netwerkgebied.

Wij zijn erg blij met het partnerschap met Hilscher, zegt Dolf van Eendenburg van Helmholz Benelux. “Hilscher is een wereldwijde pionier op het gebied van industriële communicatieoplossingen. Ze bieden een productoplossingen van de hoogste kwaliteit aan. Met deze producten als uitbreiding op ons bestaande portfolio hebben wij de optimale communicatieoplossingen voor onze klant in huis.”

Volgens Bart Pape, technical manager van Helmholz Benelux, liggen de voordelen voor deze samenwerking voor de hand. “Het portfolio van Helmholz Benelux wordt uitgebreid met een scala oplossingen van Hilscher op netwerkgebied. Hilscher kan op haar beurt gebruikmaken van de diepgaande knowhow en diensten van Helmholz Benelux op PROFINET.”

Op de beurs World of Technology & Science (WoTS) in Utrecht, van 27 tot 30 september 2022, zal de eerste gezamenlijke presentatie in Nederland zijn.

Beurs WoTS 2022, World of Automation , stand 11D032.

Meer nieuws van Helmholz Benelux BV
Meer nieuws over Bedrijven

Thema's