Bedrijven

E.D.&A. ontvangt Platinum label als “Best Managed Company”

Elektronicafabrikant E.D.&A. heeft het Platinum label ontvangen, de bekroning voor bedrijven die zeven jaar na elkaar het Best Managed Companies-label behouden. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven de allereerste Platinium-laureaten erkennen. Bruno Peelaers, Programmaleider Best Managed Companies en Partner bij Deloitte Private: “Deze bedrijven zijn voortrekkers van het Belgische ondernemerschap. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun management-teams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector.”

Gert D’Handschotter, managing director E.D.&A.: “Wij zijn trots op ons Platinum label, de bevestiging van een duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen. Het onderstreept onze veerkracht en onze heldere visie. Dit is een erkenning voor de jarenlange inzet door het hele team.”

Over Best Managed Companies
Best Managed Companies is een internationaal label dat voor kwaliteit en uitmuntendheid staat. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en werd intussen reeds doorgevoerd in 46 landen wereldwijd,

Meer nieuws van E.D.&A.
Meer nieuws over Bedrijven