Bedrijven

CC Nederland verhuist naar duurzaam pand langs de A12

Vanaf 1 januari 2022 zal CC Nederland operationeel zijn vanaf een nieuwe locatie. Het nieuwe en duurzame pand, aan de Facetlaan 4 in Bleiswijk, is strategisch gelegen langs de snelweg A12.

Het nieuwe pand van CC Nederland aan de Facetlaan 4 te Bleiswijk

De verhuizing staat gepland voor 20 en 21 december, waarna CC Nederland vanaf die datum operationeel is op de nieuwe locatie. Na zes jaar wordt de vertrouwde locatie aan de Amethistweg 5 in Bleiswijk verlaten. De nieuwe locatie, die 5 minuten verderop ligt, omvat een modern en efficiënt ingerichte kantoorruimte. Het nieuwe pand beschikt over drie keer zo veel voorraadruimte zodat klanten, ook in de toekomst, snel kunnen worden beleverd. Met het nieuwe pand kan optimaal worden voldaan aan de verwachte groei voor de komende jaren

Energie neutrale huisvesting
Het nieuwe bedrijfspand van CC Nederland is klaar voor een duurzame toekomst dankzij 60 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Die kunnen straks de dagelijkse werkzaamheden voor de volle 100 procent ondersteunen, omdat ze de energie voor apparatuur, verlichting, ventilatie, verwarming en koeling gaan verzorgen.

CC Nederland is meer dan 12 jaar actief als leverancier van elektrotechnische componenten voor de machinebouw en industrie. Het leveringsprogramma omvat RVS schakelkasten, slimme kabeldoorvoersystemen, industriële connectoren, industriële automatiseringsproducten en signaleringen. Per 2022 wordt het assortiment uitgebreid met FIBOX kunststof behuizingen.

Meer nieuws van CC Nederland B.V.
Meer nieuws over Bedrijven