Beurzen, congressen, seminars, events

Beurs E&A in 2021; WoTS schuift door naar 2022

FHI, FEDA en Machevo & Bulk zullen de beurs World of Technology & Science (WoTS) weer in 2022 organiseren. De elektronica vakbeurs Electronics & Applications wordt nu van 28 t/m 30 september 2021 in Jaarbeurs Utrecht gehouden.

De wereld van vandaag is niet meer dezelfde als van voor Corona. Het blijft ook onzeker wanneer vakbeurzen fysiek weer mogelijk zullen zijn. Dit allemaal in acht genomen wordt de bekende cyclus van WoTS in de even jaren weer gevolgd. Dat betekent dat de World of Technology & Science verplaatst wordt naar 27 t/m 30 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

De elektronica vakbeurs Electronics & Applications wordt nu van 28 t/m 30 september 2021 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. E&A gebruikt reeds van begin deze eeuw standaard stands voor alle exposanten. Bezoekers kunnen een ruim pallet aan kennis vergaren via seminars en beursprojecten.

Volgend jaar starten de voorbereidingen van WoTS 2022. Om niet te lang uit het oog van de WoTS bezoekers te zijn, biedt de beursorganisatie bedrijven die zich voor WoTS 2020 hadden ingeschreven de mogelijkheid zich aan te sluiten bij wat voor het gemak nu E&A+ 2021 wordt genoemd. Per branche wordt de branding van hun wereld aangepast, maar het E&A format met standaard stands wordt toegepast voor alle exposanten.

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events