Beurzen, congressen, seminars, events

Banenmarkt op de beursvloer WoTS 2024

De complexiteit van moderne apparaten en systemen binnen de elektronicabranche vraagt om gekwalificeerd personeel.  Dit talent wordt zeker verwacht als bezoeker op de beurs WoTS, de grootste technologiebeurs van Nederland. Op donderdag 26 september organiseert FHI daarom een banenmarkt op de beursvloer waar werkzoekenden en deelnemende bedrijven op laagdrempelige wijze kennis kunnen maken. De banenmarkt is van 13.30 tot 15.30 uur in hal 8 en 9 in de Jaarbeurs.

Iedereen die zich wil oriënteren op de arbeidsmarkt is welkom: van young professionals tot zij-instromers en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ook als je nog studeert, wordt je van harte uitgenodigd om de banenmarkt te bezoeken. Het is dé gelegenheid om op informele wijze in contact te komen met potentiële werkgevers en om jezelf te profileren.

Het grote voordeel van de WoTS Banenmarkt is dat je een eerste indruk krijgt van het bedrijf waar je eventueel zou willen werken en dat je de gezichten achter de vacature ziet. Zo kan je beter bepalen of de bedrijfssfeer bij je past en of jij jezelf ziet samenwerken met toekomstige collega’s. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen, informatie te verzamelen en om direct op openstaande vacatures te reageren.  Andersom geldt ook dat werkgevers op de banenmarkt potentieel talent kunnen ‘spotten’ en de hand schudden.

In totaal doen bijna veertig bedrijven mee met de markt,

Banenmarkt World of Electronics – Faraday Seminarzaal in hal 9 (9C072)
Banenmarkt World of Industry – Thomson Seminarzaal in hal 8 (8A064)

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events