Beurzen, congressen, seminars, events
22 maart 2016

User Interface Design 2016

Meer dan alleen lezingen

Dit jaar gooit FHI, de organisator van het seminar User Interface Design het roer aardig om. In plaats van een dag achteroverzitten en luisteren wordt het voor de deelnemers werken geblazen, want behalve 18 lezingen zijn er ook 6 workshops waar u in korte tijd diverse aspecten van het ontwikkelen van een HMI kunt leren.

Op 6 april 2016 vindt de vierde editie van het User Interface Design seminar plaats in het Evoluon in Eindhoven. Door smartphones, smartwatches, Google glass, tablets en andere innovatieve (consumenten)producten komen gebruikers in contact met nieuwe mogelijkheden in aansturing. Manieren die vragen om een ander soort gebruikersinterface en waar u tijdens dit seminar meer over te weten komt.

Het belang
Usability in healthcare: a matter of life or death is de titel van de lezing waarmee de dag geopend wordt. De titel van deze lezing van Jon Pluyter van Philips Healthcare spreekt voor zich. Een goede gebruikersinterface is een must en dan zal blijken dat dit niet alleen geldt voor medische apparatuur.
Bij het ontwikkelen van een gebruikersinterface komen al snel een aantal vragen naar boven: Welke technieken bestaan er en welke technieken zijn in ontwikkeling? Welke partijen zijn nodig voor het creëren van de optimale interface en wat is de invloed op de kostprijs, betrouwbaarheid en wat is de standaard in de markt? Voor dit soort vragen is het User Interface Design seminar de gelegenheid om u goed en volledig te laten informeren. In 18 lezingen en 6 workshops komen innovatieve technieken en nieuwe toepassingen aan de orde.

Aan het werk
Bij seminars als deze is het een must om het hoofd er bij te houden, want in sneltreinvaart komen de verschillende lezingen voorbij en wordt uw hoofd volgepompt met kennis. Dit passief meedoen vraagt veel koffie om de deelnemers op de been te houden. FHI heeft daar iets op bedacht. In plaats van alleen maar te luisteren, heeft men een zestal workshops in petto waar het de bedoeling is om zelf aan de gang te gaan.

Voor het complete artikel klik hier

Voor meer informatie www.userinterfacedesignonline.nl

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events