Achtergrond
25 februari 2011

Embedded World 2011, its a smarter World

Van 1 tot en met 3 maart is Nürnberg het centrum van de wereld

De Embedded world exhibition&Conference in Nürnberg is de grootste beurs op dit gebied en zal ook dit jaar veel mensen uit Nederland en België trekken. Van 1 tot en met 3 maart zullen weer vier hallen gevuld zijn met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van embedded systems en ook het conferentieprogramma is weer uitgebreid en veelomvattend. De beurs is dus met andere woorden even het centrum van de Embedded World en mag eigenlijk niemand missen die midden in deze wereld staat.

Dat Embedded systems niet meer uit onze maatschappij zijn weg te denken, hoeven we eigenlijk niemand meer te vertellen. Zouden nu alle embedded systems ineens uitvallen, dan staat letterlijk de wereld stil. Dat dit een belangrijk onderwerp is, is ook te zien aan de verschillende beurzen over embedded systems. Zo ook de Beurs in Nürnberg die binnenkort gehouden wordt. Beursen in Duitsland zijn over het algemeen groot van opzet en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze zeer specialistische beurs ook tot de grootsten van de wereld gerekend mag worden. Niet alleen vanuit Europa, maar vanuit de hele wereld komen er bedrijven naar deze beurs om te laten zien waar ze mee bezig zijn. In totaal gaat het om bijna 800 diverse bedrijven, een aantal dat zo groot is dat u eigenlijk meer dan drie dagen nodig zou hebben om ze allemaal te bezoeken. Wie dus naar deze beurs gaan, moeten zich dus van te voren goed voorbereid zijn om van het bezoek een succes te maken.
Naast de beurs is er ook een uitgebreid conferentieprogramma waar snelgeteld ruim 50 verschillende lezingen gegeven worden. Overigens is dit alleen het Embedded Wold congres, want tegelijkertijd wordt er ook een speciaal congres over displaytechnologie gehouden. Dit is veel kleiner van opzet en zal alleen op 2 en 3 maart gehouden worden. Samen met de beurs zijn de congressen zeker de moeite waard om de ook dit jaar weer naar Nürnberg af te reizen voor het bezoeken van dit evenement. Al jaren is dit immers de plek om in korte tijd weer helemaal bijgepraat te raken over alles wat er in deze bruisende wereld afspeelt.

www.ask-embedded-world.de

Voor het complete artikel klikt u hier