Beurzen, congressen, seminars, events
26 september 2013

D&E Event en Telecom Infra 2013

Het wordt kiezen op 9 oktober 2013

Op 9 oktober aanstaande zullen een aantal mensen een keuze moeten maken, want op die dag organiseert FHI een tweetal seminars. Het gaat daarbij om het D&E event en Telecom Infra 2013. Beiden bezoeken, is helaas wat lastig, want voor het D&E event moet u naar Den Bosch en voor Telecom Infra naar de Kuip in Rotterdam.

De vijftiende editie van het Design Automation & Embedded Systems (D&E) Event vindt op woensdag 9 oktober plaats in het congrescentrum van de Brabanthallen in Den Bosch. Na jaren te zijn gehuisvest in het Evoluon blijft het event in de regio Brabant. Het congrescentrum biedt voldoende ruimte voor de vier parallelle tracks FPGA, PCB Technologieën, Embedded en Wireless en ook voor de 20 exposanten op de kennismarkt is er voldoende plaats. Hiermee biedt het Design Automation & Embedded Systems Event 2013 de ontwikkelaars de laatste technologie en de contacten die nodig zijn bij performanceverbetering van embedded systems.
Het D&E Event 2013 heeft een nieuwe aanpak. In het programma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema’s: FPGA, Wireless, Embedded en PCB Technologieën. Om het ontwikkeltraject soepeler te laten verlopen, brengen de deelnemende bedrijven u op de hoogte van de verbeterslagen op het gebied van hardware, software en testing binnen de thema’s.
Gedurende de dag zijn er parallel de presentaties van de deelnemers te volgen. Deze zijn evenredig verdeeld over de vier thema’s. In het lezingenprogramma wordt u op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en uitdagingen van nieuwe technieken en toepassingen.

Voor alle informatie almede de complete programma’s van beide evenementen ga naar www.fhi.nl

Voor het complete artikel klik hier

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events