Workshop Cortex Microcontroller

Op 27 april organiseert ARM i.s.m. Logic Technology een workshop over de Cortex Microcontroller

De belangrijkste aandachtspunten tijdens deze training zijn:
• De ARM Cortex microcontroller core
De basis begindselen van de Cortex M1-M4 cores en de Cortex Microcontroller Software Interface Standard (CMSIS) worden uiteengezet. Ook de verschillende microcontroller devices van Atmel, Luminary, NXP, ST, TI, and Toshiba komen aan bod.
• Ontwikkeltools workshop
Aan de hand van praktische oefeningen ondervinden de deelnemers zelf de functionaliteit van moderne software ontwikkeltools. Ook de uitgebreide debug mogelijkheden voor Cortex-Mx microcontrollers m.b.v. de Ulink-ME en Ulink-Pro worden in praktijk toegepast.
• Middleware voor ARM microcontrollers
Aan de hand van voorbeelden wordt toegelicht hoe real-time communicatie systemen worden ontworpen. Er wordt een introductie gegeven over de wereld van Ethernet, TCP/IP, CAN, and USB Device communications en Flash File System. Ook bij dit onderwerp horen praktijk oefeningen.

Deelnemers aan de workshop kunnen vooraf kiezen uit 2 verschillende ontwikkelbordjes en voor een Ulink ME of UlinkPRO. Tijdens het workshop gedeelte gaan ze hiermee direct aan de slag.

De training wordt gegeven door een trainer van ARM. Hij wordt hierbij ondersteund door het team van Logic Technology. Logic Technology vertegenwoordigd zowel KEIL als ARM development tools in de Benelux en is gecertficeerd ‘ARM Tools Trained’.

Meer informatie, een programma overzicht en prijzen zijn terug te vinden op www.logic.nl