Bedrijven

Würth Nederland opent Flagship Store

Würth Nederland heeft deze week een Flagship Store geopend aan het hoofdkantoor op bedrijvenpark De Brand in 's-Hertogenbosch. De Shop is een van de 34 Würth Shops die in Nederland zijn gevestigd en deze moeten staan voor een optimale beleving én het ontzorgen van de klant.

Foto: Gerard Monté

De beleving ervaart de klant onder andere in de product-samenstelling als in de -presentatie. Met een team van specialisten is er gewerkt aan de inrichting van de Flagship Store, zodat deze voldoet aan de wensen zoals is geïnventariseerd bij de Würth-klanten. Ook worden er van verschillende productgroepen demo’s gegeven in de Shop, waardoor beleving daadwerkelijk wordt ervaren.

Met 5.000 producten in de Shop, 19.000 artikelen direct op voorraad in het centraal magazijn en de toegang tot 125.000 producten kan snel aan de vraag worden voldaan. Door ‘Click & Collect’ kan de klant binnen het uur beschikken over het gewenste product en kan dit ophalen in de Flagship Store. Ook beschikt de Würth Shop over een Würth Pakketstation, waardoor de klant wanneer het hem / haar uitkomt, de bestelling kan ophalen. De Shop is ook een servicepunt, waar men direct bij de specialisten advies kan inwinnen en waar producten getest gekeurd en gerepareerd kunnen worden. Bovendien kan er via de Shop productondersteuning en maatwerkadvies worden geboden.

Adres Flagship Store / Shop De Brand
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ‘s-Hertogenbosch
073 629 1499
denbosch@wurth.nl
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 7.00 – 17.00 uur

Meer nieuws van Würth Elektronik
Meer nieuws over Bedrijven