Vakbeurs M+R Namen; enige vakbeurs voor procesautomatisering in Wallonië

Innovatie en investeringen zijn de belangrijkste dragers van ons economisch bestel. Stilstaan is dan ook niet besteed aan de exposanten die zich op 29 oktober van 10.00...17.00 uur presenteren op de Namur expo voor de 31e editie van de vakbeurs M+R.

De beurs is reeds jarenlang de belangrijkste ontmoetingsplaats voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het aanbod aan procestechnologie in België, Vlaanderen zowel als Wallonië. Met meer dan 60 deelnemende bedrijven is het aanbod ook voor deze regionale editie weer uiterst interessant te noemen.
Tijdens M+R Namen staat de procesautomatisering centraal. Naast aanbieders van meet-en regelinstrumenten is er ook een ruim aanbod aan sensoren, industriële netwerken, explosieveilige apparatuur, draadloze toepassingen en datatransmissie. De implementaties van de voorgestelde technologieën zijn niet alleen terug vinden in de chemische industrie, maar kennen eveneens hun weg in de metaalverwerkende nijverheid, farmacie, energiedistributie- en productiesector, waterzuivering enzovoort. Eenieder die in één van deze sectoren tewerkgesteld is en zijn bedrijf dynamisch en productief wenst te houden, mag een bezoek aan M+R Namen zeker niet links laten liggen. Om een bezoek te brengen aan M+R Namen kan men best voorregistreren via de website www.m-r.be

Organisatie: Fairtec, (0032) 33 540 880, m-r@fairtec.com