Beurzen, congressen, seminars, events

Utrecht Science Week

De derde editie van de Utrecht Science Week focust op de kracht van innovatie en samenwerking, gericht op een gezonde, duurzame samenleving. Van vrijdag 29 september tot en met zondag 8 oktober opent het Utrecht Science Park de deuren voor ontmoeting en kennisuitwisseling tussen studenten, professionals en alle andere geinteresseerden. Iedereen is welkom.

Betweterfestival - fotograaf Anna van Kooij

De Utrecht Science Week biedt een afwisselend programma met onder andere het Betweterfestival, het symposium ‘De toekomst van ons Water’, een Hackaton Lab ‘Sustainability at the Utrecht Science Park’ (op uitnodiging), een ‘Dialoog dierwaardige veehouderij’ en nog vele andere mooie activiteiten.

Een van de activiteiten die voor iedereen toegankelijk is, is ‘Het zìekenhuis van de toekomst’. Hierbij zet het UMC Utrecht haar deuren voor iedereen open om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen bij het UMC Utrecht.

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 3 oktober, dit jaar een co-productie van de HU en UU, spreekt Reint Jan Renes over de psychologie van gedragsverandering in een duurzaamheidstransitie. Daarnaast delen Cyrille Krul (HU) en Karin Rebel (UU) in een gezamenlijke keynote over hoe de UU en HU werken aan hun duurzame ambities.


Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events