Uitbreiding van samenwerking Rockwell Automation en CC Nederland in Veiligheidsassortiment

Met ingang van 1 oktober 2010 heeft Rockwell Automation de bestaande samenwerking met Control Components Nederland BV in Zoetermeer uitgebreid met de veiligheidscomponenten portfolio van Rockwell Automation onder de merknaam Allen-Bradley.

Tot 1 oktober 2010 was CC Nederland alleen distributeur van de CEDES veiligheidslichtgordijnen. CEDES werd in 2008 overgenomen door Rockwell Automation. 

Met het uitrollen van het eerder dit jaar aangekondigde selectieve distributiebeleid in Nederland heeft Rockwell Automation CC Nederland BV toegevoegd als specialist op machineveiligheid. CC Nederland heeft vele jaren ervaring in het beveiligen van machines en productielijnen. De samenwerking wordt nu verder uitgebreid met het gehele veiligheidscomponenten programma van Rockwell Automation onder de merknaam Allen-Bradley. 

Na 31 oktober 2010 heeft Rockwell Automation het aantal distributeurspartners tot 5 partners beperkt. Naast CC Nederland zijn dat Hescon BV, Koopmans en Zwart Bv, Rexel en Solar Nederland. De distributierelatie met Teleson is op 31 oktober 2010 beëindigd.