Bedrijven

Opleiding, training, onderwijs

-Advertorial-

Stap in de toekomst van EVSE

De installatie van een laadinrichting heeft behoorlijk wat voeten in aarde. De juiste installatiematerialen en mechanische componenten zijn belangrijk. Ook de beveiliging is een belangrijk punt: is er een eigen aardlekautomaat aanwezig of is de laadvoorziening alleen beveiligd met een 6mA DC-beveiliging? En dan zijn er nog vaak voorkomende communicatieproblemen richting de CPO.

De NEN 1010 rubriek 722 geeft een klein beetje richting. Toch blijft er voldoende ruimte over voor interpretatie. Dat roept vragen op, zoals:

  • Welke metingen moet ik precies doen?
  • Welke meetoplossing is geschikt en toekomstbestendig?
  • Als ik een rapport oplever, hoe doe ik dat dan zo efficiënt mogelijk?

Met de oplossingen van Metrel en de kennis van Hemmink benut je kansen én ben je voorbereid op de toekomst. Er ligt een mooie, maar onontgonnen wereld voor ons. Jij hebt invloed op hoe die EVSE-wereld eruitziet.

Stap in de toekomst en vergroot de toegevoegde waarde van jouw bedrijf. Neem samen met je collega’s of team deel aan de training ‘Veilig, professioneel en efficiënt meten aan EVSE’.

Ontdek wat we voor jou, als installateur of inspecteur, kunnen doen! Ga naar hemmink.nl of mail naar zekermeten@hemmink.nl

Meer nieuws van Hemmink B.V.