samenwerkingsovereenkomst voor procesinstrumentatie

Yokogawa Europe B.V. en SICK Maihak GmbH hebben een wederzijdse distributieovereenkomst getekend voor producten op het gebied van procesanalyse-instrumentatie. De productenpakketten van beide bedrijven zijn grotendeels complementair; de samenwerking moet dan ook leiden tot een versterking van de marktpositie van beide bedrijven in de internationale procesindustrie. Antoon van Osch, Manager Global & European Alliances van…

Yokogawa Europe B.V. en SICK Maihak GmbH hebben een wederzijdse distributieovereenkomst getekend voor producten op het gebied van procesanalyse-instrumentatie. De productenpakketten van beide bedrijven zijn grotendeels complementair; de samenwerking moet dan ook leiden tot een versterking van de marktpositie van beide bedrijven in de internationale procesindustrie.

Antoon van Osch, Manager Global & European Alliances van Yokogawa Europe, gaf aan dat de integratie van SICK-analysers, Yokogawa nog beter in staat stelt om uit één hand turnkey automatiseringsoplossingen voor belangrijke procesindustrieën te bieden. Dr. Michael Markus, manager van SICK’s analyser business unit, verklaarde dat SICK’s productenaanbod door de samenwerking met Yokogawa wordt verrijkt met specifieke product-, applicatie- en systeem-knowhow. Daarmee wordt niet alleen een volwaardig portfolio geboden, maar fungeert het bedrijf ook als aanbieder van oplossingen voor procesanalyse.

Yokogawa Europe Solutions
www.yokogawa.com/nl