RS Components komt deze maand met iPhone applicatie

RS Components, distributeur van elektronica-, elektromechanische en industriële producten, lanceert deze maand een innovatieve iPhone applicatie die beschikbaar zal zijn voor alle klanten en geïnteresseerde personen in Nederland.
RS is de eerste binnen de industrie in Nederland met deze app en geeft hiermee klanten direct toegang tot RS Mobile en de technische ondersteuning.

De iPhone applicatie is reeds gelanceerd in Frankrijk en zal naast Nederland binnenkort geïntroduceerd worden in Japan. De applicatie biedt de mogelijkheid om een component te laten vinden door een foto rechtstreeks naar de technische ondersteuning te sturen. Binnen het uur ontvangt de klant een sms, via de applicatie kan de klant alle informatie over het product bekijken, zoals technische gegevens, de voorraad en actuele prijs. Bovendien kan hij het product direct via RS Mobile bestellen.

De nieuwe applicatie is een aanvulling op de vele verschillende online services die RS momenteel aanbiedt en geeft klanten direct toegang tot het assortiment van 300.000 producten en componenten.
RS Components is een catalogusdistributeur in de Benelux. De catalogus is deels beschikbaar in boekvorm en volledig op de website, www.rsonline.nl of www.rsonline.be.