Bedrijven

Beurzen, congressen, seminars, events

Rohde & Schwarz School of Measurement-events

Als aanvulling op de bekende Oscilloscope Days introduceert Rohde & Schwarz het School of Measurement-concept. Elektrotechnici kunnen ongeacht hun achtergrond van de experts van Rohde & Schwarz leren over de essentie van oscilloscopen in praktische trainingssessies op verschillende Europese engineering-locaties.

De sessies worden aangeboden op Rohde & Schwarz-locaties in heel Europa en op aanvraag. De School of Measurement-events worden gepresenteerd door technische experts van Rohde & Schwarz en zijn gericht op echte ontwerpuitdagingen in vermogenselektronica, waarbij de deelnemers de mogelijkheid krijgen zelf de handen uit de mouwen te steken. Tijdens de hands-on sessies kunnen elektronica-ingenieurs de nieuwste R&S MXO 4-serie oscilloscopen van Rohde & Schwarz onder echte testomstandigheden op echte DUT-toepassingen loslaten. Om een groot mogelijk publiek aan te spreken, zullen de sessies verschillende aspecten belichten, zoals DC/DC- en AC/DC-conversie, regelkringen, filterresponsie, EMI-foutopsporing, elementaire FFT- en protocoldecodering, karakteriseren van componenten, efficiëntiemetingen en berekening van verliezen, evenals stroom- en PWM-signaalanalyse. De locaties in Nederland waar deze events zullen plaatsvinden, worden nog bekendgemaakt.

Meer nieuws van Rohde & Schwarz Benelux B.V.
Meer nieuws over Bedrijven
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events

Het laatste productnieuws

Optische connectoren

Actieve optische connectoren vormen een ideale oplossing voor omgevingen waarin hoge gegevenssnelheden over afstanden…

Hoogwaardige micrometer

De LED-micrometer optoCONTROL 2700 maakt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor veeleisende meettaken mogelijk. Dikte, spleten,…

Meer productnieuws