Bedrijven

Public Connection Lab

De openbare ruimte is volop in ontwikkeling. In lijn met de maatschappelijke trends zijn ook in de openbare ruimte veiligheid, verduurzaming en nieuwe (communicatie-)technieken belangrijke thema’s. Daarnaast neemt het aantal elektrische auto’s snel toe, waardoor in de openbare ruimte meer laadpunten nodig zijn. Ontwikkelingen waar ELEQ, samen met collega-leveranciers, oplossingen voor biedt.

Om in het eigen bedrijf zowel nieuwe aansluitkasten als nieuwe toepassingen voor die aansluitkasten te testen, heeft ELEQ zijn eigen lab geopend. Een lab voor het testen van de eigen aansluitkasten, maar ook voor het testen van scenario’s met collega-leveranciers op het gebied van openbare verlichting, elektrisch laden en elektrisch straatmeubilair zoals een nieuw intelligent lichtsysteem, aangesloten met een aansluitkast van ELEQ. In het lab test ELEQ momenteel een oplossing om lichtmasten te gebruiken voor het opladen van elektrische auto’s.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van ELEQ
Meer nieuws over Bedrijven

Het laatste productnieuws

Optische connectoren

Actieve optische connectoren vormen een ideale oplossing voor omgevingen waarin hoge gegevenssnelheden over afstanden…

Hoogwaardige micrometer

De LED-micrometer optoCONTROL 2700 maakt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor veeleisende meettaken mogelijk. Dikte, spleten,…

Meer productnieuws