Bedrijven

NCAB Group neemt sas – electronics GmbH in Duitsland over

NCAB Group heeft vandaag 100 procent van de aandelen verworven in sas – electronics GmbH, gevestigd in Rohrbach, ten noorden van München in Duitsland.

Het Duitse familiebedrijf had in 2020 een netto-omzet van ongeveer 3 miljoen Euro en bedient klanten in Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf bedient klanten in het HMLV-segment (High Mix Low Volume), voornamelijk in de industriële en medische sector.

Het bedrijf heeft 11 medewerkers, 10 in Duitsland en 1 in Taiwan. NCAB zegt synergieën te verwachten op het gebied van leveranciers, betalingsvoorwaarden en fabrieksbeheer.

“Sas-electronics is een kleine maar goed geleide handelaar in PCB’s van hoge kwaliteit en vormt een uitstekende aanvulling op onze Duitse activiteiten. Duitsland is een groot industrieland waar we door nieuwe geschoolde werknemers potentieel zien om te groeien en nieuwe klanten toe te voegen. Het is een belangrijk onderdeel van de strategie van NCAB om actief deel te nemen aan de consolidatie van de markt. Sas-electronics zal worden geïntegreerd met NCAB Duitsland”, zegt Anders Forsén, CFO van NCAB.

Meer nieuws van NCAB Group Benelux B.V.
Meer nieuws over Bedrijven