MicroNanoConference ’10

De MicroNanoConference ‘10 op woensdag 17 en donderdag 18 november 2010 in De Waaier te Enschede richt zich vooral op de bijdrage van micro- en nanotechnologie aan een veiligere en duurzamere samenleving. Waterzuivering, gezondheidszorg, voedsel en materiaalschaarste komen aan bod. Dat is nog niet alles, ook andere nieuws zoals onder andere bionano, nanofotonica en microfluidica komen uitgebreid aan bod in zestien parallelle sessies en negen keynote presentaties.

Deze conferentie wordt gezamenlijk georganiseerd door industrie en wetenschap en is daarom ook een ontmoetingsplaats voor zowel academici als ondernemers. De Netherlands MicroNano-Conference ’10 wordt mede mogelijk gemaakt door 30 exposanten.

Een beperkt aantal exposanten kan nog steeds deelnemen aan de expositie tijdens de conferentie. Contact: Martijn Reinhold, (033) 465 7507, m.reinhold@fhi.nl of Inge van der Zwaag, i.van.der.zwaag@fhi.nl.

Registratie voor bezoekers
U bent uitgenodigd om de Netherlands MicroNanoConference ’10 bij te wonen om de meest recente wetenschappelijke kennis te vergaren in het veld, om uw professionele netwerk op te bouwen en om versteld te staan van deze tentoonstelling. De website biedt het programma en een registratiemodule: www.micronanoconference.nl