LED’s en meer op Electronics & Automation 2011

Voor bedrijven die specifieke deskundigheid zoeken op het gebied van LED's en LED-applicaties is Electronics & Automation 2011 de plek. Electronics & Automation biedt een goed overzicht van het aanbod in LED's en LED-arrays, kennis over levensduur, deskundigheid in thermisch management, voedingen en drivers.

Goede LED-applicaties ontwikkelen, produceren en installeren doet u met vakbekwame bedrijven uit de elektronicaketen. De leden van het FHI LED-cluster zijn daartoe overzichtelijk op de beursplattegrond uitgelicht, en dat geldt voor meer disciplines.

Diverse exposanten nemen ook deel aan het Vermogenselektronica-event op 21 juni 2011 bij het Elektrum in Arnhem. Het thema van dit jaar ‘Efficiënter naar de toekomst’, geeft aan welke cruciale rol vermogenselektronica speelt in een ‘groene’ wereld. Met name op het gebied van energie(-opwekking), het elektriciteitsnet en transport speelt vermogenselektronica een cruciale rol in de prestatie en acceptatie van nieuwe ontwikkelingen. Op 21 juni gaat dit samen met een volledig lezingenprogramma en focus op dit vakgebied. Tijdens Electronics & Automation kunt u zich uitgebreid op deze bedrijven met hun producten en diensten oriënteren.

Voor de elektronica-ontwikkelaars is ook een aparte plattegrond gemaakt. Indien u in uw productieproces met uw producten of in uw dienstverlening wilt innoveren met bedrijven die deskundig zijn in de ontwikkeling van elektronica, mechatronica, sensortechnologie en embedded sofware, dan is deze plattegrond uitermate praktisch voor uw beursbezoek. Tevens zijn er overzichten gemaakt voor de specialismen in computerruimtes, datacenters, omgevingstesten en EMC- & ESD-deskundigheid. U kunt door de overzichten uitermate doelgericht de beurs gaan bezoeken.