KWx service- en kalibratiepartner

Met ingang van november 2009 is KWx een geautoriseerde servicepartner van Metrel. Na een intensieve training in het kalibratielaboratorium van Metrel is KWx in staat om de meetapparatuur zowel te kalibreren als af te regelen.

Omdat kort doorlooptijden belangrijk zijn, kunnen alle werkzaamheden worden uitgevoerd in het servicecentrum van KWx te Oud Beijerland. Het kalibratielaboratorium van Metrel is door de Slovenian Accreditation volgens ISO/IEC 17025 geaccrediteerd. Voor Nederland is dit vergelijkbaar met RvA en door de “European cooperation for accreditation”volledig geaccepteerd. Naast de kalibraties voert KWx ook reparaties uit aan test- en meetinstrumenten. Ook voor het programma van Metrel wordt KWx hierin ondersteund door de fabriek. Hierdoor worden de juiste procedures gevolgd, originele onderdelen toegepast en kunnen reserveonderdelen worden geleverd.
Het merkonafhankelijke kalibratielaboratorium van KWx is inmiddels jaren actief op de Nederlandse markt. Door de jaren heen is er een unieke expertise opgebouwd op het gebied van installatie- en apparatentesters.