In de roos

Een gemiddelde korfballiefhebber vind je op HET Instrument 2010. Als je op tijd de bal in de korf wilt hebben, helpt de shotclock je bij het vaststellen van de beschikbare tijd. Deze innovatie is te vinden op het Development Club Paviljoen. Bedrijven met cleanrooms struinen ook de beurs af. Zo wordt tijdens het nanotechnologie-seminar op woensdag 29 september toegelicht hoe nanotechnologie onmisbaar is bij cleanrooms. Een grote diversiteit aan niches zien technologie voor hun toepassingen. Op HET Instrument komt de diversiteit bij elkaar.

 

 

Milieuwetgeving wordt ook in de seminars benadrukt. Zowel de presentaties op het gebied van REACH als RoHS kijken naar wetgeving, chemie, gevaarlijke stoffen en de verantwoordelijkheden in de keten. De inhoud van de seminars is zowel stof voor fijnproevers als inderdaad specifieke niche-informatie. Gek genoeg hebben we er allemaal mee te maken. Korfbal is te generaliseren naar sport, cleanrooms worden veelal in moderne industrie toegepast en wetgeving is overkoepelend voor ons allen.

Zowel deelname als bezoek aan HET Instrument vervult een breed scala aan behoeften. Met een schot in de roos kunt u uit deze rijke ruif de vruchten plukken. De overlappen tussen de verschillende branches geven daarom ook directe mogelijkheden aan exposanten. De in dit bericht genoemde voorbeelden zijn bijna allemaal een samenwerking tussen Industriële Elektronica en Laboratorium Technologie. Als u uw individuele mogelijkheden in projecten en het conferentieprogramma nog wilt bespreken, kan contact met het FHI-bureau worden opgenomen.

HET Instrument 2010
Datum: dinsdag 28 september tot en met vrijdag 1 oktober 2010
Locatie: Amsterdam RAI
www.hetinstrument.nl