In één dag bijna honderdveertig bedrijven bezoeken op Electronics & Automation 2011

In één dag bijna honderdveertig bedrijven bezoeken. Het kan tijdens Electronics & Automation 2011. De breedte van de gehele elektronicaketen in de Benelux staat van 25 tot en met 27 mei 2011 centraal in de Jaarbeurs Utrecht. Zowel tegen de hoeveelheid mogelijke contacten als de efficiency op een dag kan geen internet op. Ter oriëntatie of bij het spreken van bestaande relaties, is het persoonlijke contact tijdens een beurs extra krachtig. Voor business in de elektronica is dit de week om er bij te zijn.

Een bezoek aan de beurs kan gestart worden met deelname aan een seminar. Tijdens Electronics & Automation bestaat de mogelijkheid gratis zes seminars te bezoeken; het beste idee van Electronics & Automation 2011, traceability, technologische duurzaamheid, draadloos in een productieomgeving, tomorrow’s electronics en Man Machine Interface zijn de titels van de zes seminars. Meer inhoudelijke informatie over de seminars is te vinden op www.eabeurs.nl. Aanmelden voor een bezoek aan een van de seminars kan ook via deze site. Op alle drie de beursdagen worden elke ochtend twee seminars gehouden. Omdat de lezingen voor opening van de beurs starten, is er na het seminar nog voldoende tijd om het gewenste aantal personen te spreken.

Naast de al aanwezige stands is de levendigheid van de LIVE productielijn een bezoek meer dan waard. Achter de schermen wordt op dit moment de pre-productie en de productielijn voorbereid. Met bloed, zweet en tranen werken veertig bedrijven samen, om tweeduizend bezoekers de mogelijkheid te bieden een elektronische tol te verzamelen. Daartoe wordt de elektronica op de beurs geproduceerd, maar ervaart men ook het programmeren van de firmware en een rotatietest. Een gadget verzamelen werpt je middenin de keten.

Op E&A zijn ook twee Eurocafés te vinden. Bij deze cateringpunten kunnen bezoekers terecht voor diverse dranken en food uit het assortiment voor € 1,- per item.

Interactie, beleving, efficiency, volledige elektronicaketen, hightech. Er zijn veel voordelen om de beurs Electronics & Automation 2011 te bezoeken. Aanmelden voor een bezoek aan de beurs kan ook via www.eabeurs.nl.

Electronics & Automation
Datum: 25 t/m 27 mei 2011
Locatie: Jaarbeurs Utrecht