Gratis catering en entertainment voor beursbezoekers HET Instrument 2010

Eerder werd al bekend dat de bezoekers van HET Instrument 2010 niet in de file hoeven te staan; de openingstijden zijn over de spits heen getild. Maar dat is niet het enige bijkomende voordeel aan de beurs; voor alle bezoekers wordt tussen half zes en zeven gratis ‘basiscatering' aangeboden: kibbeling, friet en pizza's. En op de dinsdag, woensdag en donderdag wordt het publiek vermaakt met drie bijzondere optredens...

Elke beursdag, behalve de vrijdag, wordt van 19.00 tot 19.30 uur een spetterend optreden gegeven. Met het contracteren van Big Black & Beautiful is het avondprogramma rond. Op dinsdag 28 september staat Loïs Lane ’s avonds op het podium van de beursvloer. De tweede avond, woensdag 29 september, is Slagerij van Kampen de topact. Donderdag 30 september wordt dat dus Big Black & Beautiful.

De grootste technologiebeurs van de Benelux, HET Instrument, rekent eind september op zestien- tot achttienduizend professionele bezoekers. Die trek je heden ten dage niet meer met een simpele aankondiging van datum en plaats. Natuurlijk gaat het om de ‘content’, net als in de politiek. De conferentiethema’s en de demostands zijn het verkiezingsprogramma en de partijstrategie. Maar de beslissing om te komen of een hokje aan te kruisen wordt gekleurd door de vorm, de emotie van de dag. 

Contact: Linda Dekker, l.dekker@fhi.nl, (033) 465 75 07
HET Instrument 2010
Datum: dinsdag 28 september tot en met vrijdag 1 oktober 2010
Locatie: Amsterdam RAI
Website: www.hetinstrument.nl