Beurzen, congressen, seminars, events

Gadget Electronics & Applications 2021: E&A Parrot

De gadget voor deze editie van de beurs is de ‘E&A parrot'. De kleurenschets voor de gadget voor Electronics & Applications 2021 is met dank aan Saar Drimer van Eurocircuits nu een feit. De E&A parrot is een ‘voice recording device' in de vorm van een papegaai met een ingebouwde microfoon die een regel tekst opneemt van een aantal seconden. De ingebouwde microcontroller vervormt deze met behulp van een aantal leuke special effects en speelt de ingesproken tekst af door de ingebouwde luidspreker.

Op de beursvloer verzamelt de bezoeker door het volgen van diverse stappen de E&A Parrot. De bijzondere effecten kunnen tijdens de beurs ‘live’ geünlockt worden. De functionaliteiten in combinatie met het trendy en kleurrijke design vormen het ideale gadget voor jong en oud. Een groot voordeel van het gadget is dat deze zowel tijdens als na de beurs door bezoekers te gebruiken is.
De ontwikkelaar van dit project is Dekimo uit Leuven. De lay-out van de PCB wordt gedaan door Eurocircuits en het gadget wordt uiteindelijk zelfs live op de beursvloer geproduceerd door A1 Electronics. Van deze interactieve papegaai worden 1.500 exemplaren gemaakt.

Electronics & Applications vindt van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september 2021 plaats in de Jaarbeurs. Het hele scala van print tot product is in Utrecht aanwezig. Electronics & Applications is dé plek voor de engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Naast een bezoek aan de beursvloer valt er meer te beleven. Zo is er een groot en divers seminarprogramma te volgen.

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events