Emerson Innovatie Middag

Emerson organiseert op 19 november aanstaande haar in-house evenement, de Emerson Innovatie Middag. Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan de nieuwste technologieën, lezingen en meest innovatieve productintroducties van Emerson bedrijven in Nederland. De middag vindt plaats bij Emerson Process Management in Rijswijk en biedt een compleet programma.

Gedurende de middag vinden er een parallelsessies plaats die goed op elkaar aansluiten en doorlopend bezocht kunnen worden. In het Wireless Theatre worden instrumenten getoond waarmee diagnostische informatie uit bestaande devices, draadloos en veilig beschikbaar gesteld kan worden. Het bezoeken waard zijn bovendien de diverse duo-presentaties met bedrijven als Vopak, Evides en AkzoNobel. Op het gebied van flowmeting is er een presentatie van Rosemount Flow over de nieuwste en kostenbesparende oplossingen van Micro Motion massaflow- en dichtheidsensoren. Emerson’s Analytical Group komt met de nieuwste X-stream Gaschromatograaf, de XA700, die ervoor zorgt dat er voldaan kan worden aan de strenger wordende regels en toenemende kwaliteitseisen welke vragen om snellere en nauwkeurigere analyses binnen een proces. In totaal worden er 19 lezingen gegeven over verschillende onderwerpen op het gebied van procesautomatisering.

Vanuit Amerika komen Duncan Schleiss, VP Platform Strategy, -grondlegger van DeltaV-, en Peter Zornio, Chief Strategic Officer. Zij gaan ondermeer in op de nieuwste mogelijkheden van DeltaV en draadloze Control Applicaties.

Tijdens de Emerson Innovatie Middag worden alle innovatieve ontwikkelingen van Emerson bedrijven en hun vooraanstaande producten overzichtelijk in kaart gebracht en gedemonstreerd. Na het evenement ‘Are you ready’ dat 2 jaar geleden werd georganiseerd, bleek er vanuit de markt wederom behoefte aan een soortgelijke manifestatie. Inmiddels hebben zich 160 geïnteresseerden gemeld.

Aanmelding kan eenvoudig via de speciale website: www.innovatiemiddag.nl. Op deze site vindt u de complete programmering van de presentaties en lezingen. Deelname aan de Emerson Innovatie Middag die gehouden wordt aan de Patrijsweg 140 te Rijswijk is kosteloos en begint om 12.30 uur met een lunch. Om 13.30 uur wordt gestart met een plenaire opening. U kunt de middag op elk gewenst tijdstip bezoeken. De lezingen worden meerdere keren per dag gegeven. Het lezingenprogramma wordt om 17.30 uur onderbroken voor een dinerbuffet en duurt tot 20.00 uur.

direct contact leverancier:
info.nl@emerson.com