Elektro Event Gorinchem

Iedere dag passeert een stroom van nieuwe ontwikkelingen de elektrotechnische branche. Het is belangrijk om hierop te anticiperen door mee te gaan met deze ontwikkelingen. In dat kader lanceert Evenementenhal Gorinchem op 7 en 8 september een nieuw kenniscongres binnen de branche, een congres dat alle componenten van de branche bereikt.

Elektro Event Gorinchem is het vervolg op Elektro Vakbeurs Gorinchem. De organisatie van de Evenementenhallen wil voorzien in de veranderende behoefte van inkopers en directieleden in de uitvoerende branche. Beursorganisator Marit Rothman: “Wat wij zien, is dat inkopers beter willen inspelen op de situatie hoe deze over vijf à tien jaar zal zijn. Zij willen meeliften op de kennis en kunde die aanwezig is bij fabrikanten en toeleveranciers. Zij willen de ontwikkelingen toepasbaar maken voor hun bedrijf. Waar moeten zij rekening mee houden met betrekking tot de bedrijfsvoering? Wat gaat er veranderen, hoe ziet de toekomst eruit? Wij als organisatie willen tegelijkertijd iets nieuws bieden, een event dat nog niet eerder in deze vorm heeft plaatsgevonden binnen de branche. Tijdens Elektro Event Gorinchem staan dan ook twee componenten centraal die een ideale mix vormen voor een geslaagd evenement, namelijk kennisoverdracht en zakendoen.”
De component ‘kennisoverdracht’ vertaalt zich in een seminarprogramma. Gedurende twee dagen komen acht verschillende disciplines van het vak aan bod die de bezoeker inzicht geven in ontwikkelingen voor de komende periode. De seminars worden verzorgd door bekende sprekers uit de branche. De tweede component is ‘zakendoen’. De infomarkt heeft het karakter van een vakbeurs en biedt gelegenheid om kennis te maken met fabrikanten en toeleveranciers om zich te laten informeren welke rol zij spelen in de toekomstige ontwikkelingen. Er is slechts ruimte voor 40 exposanten. Hierdoor blijft exclusiviteit, diversiteit en vakkundigheid gewaarborgd. Dit unieke relatie-evenement mag door de beslissers in de uitvoerende branche niet worden gemist. Er wordt een informerend en inspirerend platform geboden waar iedereen zijn toekomstplannen tegen het licht kan houden en op scherp kan zetten.

Evenementenhal Hardenberg
(0523) 289 844
www.evenementenhal.nl
m.rothman@evenementenhalhardenberg.nl