Electronics & Automation 2011

Naar verwachting presenteren zo'n 130 elektronicabedrijven zich tijdens de beurs Electronics & Automation die zal worden gehouden van 25 tot en met 27 mei 2011 in de Jaarbeurs in Utrecht.

In samenwerking met de exposanten worden dynamische projecten in het hart van de technologie opgezet. Deelname hieraan levert een krachtige en waardevolle interactie op tussen exposanten en bezoekers. De ‘Live Production Integration Line’ is één van deze projecten waar leveranciers van productiemachines en diensten hun krachten bundelen op de beursvloer. Deelnemers aan deze zogenaamde ‘ LivePIL’ leggen contacten met de bezoekers en geven uitleg doordat de werkwijze van de lijn en de machines direct zichtbaar is.
Een groot aantal exposanten produceert daarnaast een elektronicagadget. Dit zorgt voor extra contactmomenten met de bezoekers, aangezien bij diverse standhouders onderdelen van de gadget worden opgehaald om een totaalproduct te verkrijgen.
De bezoeker wordt daarnaast een conferentieprogramma aangeboden dat bestaat uit vijf seminars die inspelen op de huidige ontwikkelingen in de elektronica. De thema’s zijn traceability in de elektronicaketen, duurzaamheid, draadloze toepassingen, elektronica van de toekomst en innovaties.
FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratoriumtechnologie en medische technologie. Het collectief treedt op als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen. In totaal zijn ongeveer achthonderd bedrijven bij FHI aangesloten. De gezamenlijke omzet bedraagt ongeveer zes miljard euro per jaar.

Exposanten die deel willen nemen aan Electronics & Automation 2011 kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.eabeurs.nl.