Bedrijven

DigiKey voegt meer dan 450 nieuwe leveranciers en 1,7 miljoen nieuwe onderdelen toe in 2023

DigiKey, handelsdistributeur van technische componenten en automatiseringsproducten, heeft zijn portfolio in 2023 uitgebreid met meer dan 1,7 miljoen nieuwe onderdelen en meer dan 450 nieuwe leveranciers.

Enkele van de belangrijkste nieuwe productintroducties die in 2023 aan de DigiKey-lijnkaart zijn toegevoegd, zijn Banners activabewakingsgateway met CLOUD ID, Molex’ Loxon vergrendelende snelkoppelingen, Infineons PSoC 4000T-microcontrollers, Tagore’s TP44200NM GaN FET, Würth Elektronik’s push-pull transformators en meer. Kernleveranciers bleven hun aanbod uitbreiden met nieuwe producten uit verschillende divisies.

Mike Slater, Vice President Global Business Development: “Terwijl we vooruitkijken naar 2024, stabiliseert de voorraad zich en keert terug naar een normale toestand, wat DigiKey’s streven ondersteunt om de vooruitgang voor elke ontwerper, koper en bouwer te versnellen door het grootste leveranciersportfolio en het breedste productaanbod aan te bieden. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat deze producten momenteel beschikbaar zijn voor de wereldwijde engineeringgemeenschap.”

Meer nieuws van DigiKey
Meer nieuws over Bedrijven