4.363 bezoekers op Electronics & Automation 2009

Tijdens de drie beursdagen hebben 4.363 personen Electronics & Automation bezocht. Deze kleine stijging ten opzichte van de editie van twee jaar geleden geeft een positief signaal. Het vrolijke geroezemoes op de beurs toont eveneens het positieve karakter van deze beurs. Ondanks ongunstige economische omstandigheden kan dus met een positieve bril naar de toekomst gekeken…

Tijdens de drie beursdagen hebben 4.363 personen Electronics & Automation bezocht. Deze kleine stijging ten opzichte van de editie van twee jaar geleden geeft een positief signaal. Het vrolijke geroezemoes op de beurs toont eveneens het positieve karakter van deze beurs. Ondanks ongunstige economische omstandigheden kan dus met een positieve bril naar de toekomst gekeken worden. De elektronicaketen is ‘alive and kicking’.

De bezoekers kwamen gelijkelijk verdeeld over de drie beursdagen. Over de dagen woensdag 27 mei tot en met vrijdag 29 mei 2009 waren dat respectievelijk 1456, 1502 en 1405 personen. De donderdag was daarmee minder bezocht dan twee jaar geleden en de vrijdag was opvallend drukker, ondanks het mooie weer. Door een lichte afname van het aantal exposanten ten opzichte van 2007 kan er zelfs gesproken worden van een sterke stijging van het aantal bezoekers per stand van circa 31 naar 34.